Jeugdhuis Tronk

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 20:00 - 24:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 20:00 - ...
Zaterdag: 20:00 - ...
Zondag (in de zomer): 16:00 - 23:00

De twee tapkranen aan de toog

Prijslijst

Niet alcoholisch
Water (plat/bruis) €1,20
Cola (Zero) €1,20
Sprite €1,20
Fanta €1,20
Ice Tea €1,20
Rodeo €1,20
Soep €1,20
Koffie €1,20
Chips €1,20
Alcoholische dranken
Jupiler 25cl €1,20
Stella 25cl €1,20
Kriek €1,50
Duvel €2,50
Gouden Carolus (Classic/Trippel) €2,50
La Chouffe €2,50
Karmeliet €2,50
Kwak €2,50
Orval €3,00
Glas wijn €2,50

We geven vaak ook een bier van de maand aan een voordelige prijs dus vraag dit zeker eens na bij de tapper of kijk op een van de krijtborden in het jeugdhuis.


Bestuur

Jeugdhuis Tronk wordt al sinds haar oprichting draaiende gehouden door een groep enthousiaste vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou er helemaal geen sprake zijn van een jeugdhuis.

Enerzijds zijn er de actieve leden. Dit zijn leden die graag een handje helpen bij evenementen of eens een avond het jeugdhuis openhouden.

Anderzijds zijn er de bestuursleden. Deze vormen de kern van het jeugdhuis en zorgen ervoor dat het jeugdhuis blijft draaien. Het bestuur organiseert evenementen, houdt de financiën in het oog, zorgt ervoor dat er elke avond tappers zijn en tapt natuurlijk regelmatig zelf. Dit is uiteraard maar een beknopte beschrijving van wat het bestuur doet, aangezien ze instaan voor alles wat het jeugdhuis is en doet. Hieronder staat wat meer informatie over het huidige bestuur

Kevin Vanthuyne

Voorzitter

Kevin Vanthuyne is de huidige voorzitter van Tronk. Hij zorgt ervoor dat het jeugdhuis in goede banen wordt geleid en houdt zich bezig met allerlei zaken achter de schermen te regelen.

Daarnaast onderhoudt hij ook de online aspecten van het jeugdhuis, ontwerpt hij onze affiches en draait hij al eens onder zijn DJ aliassen K22 en Salkon.

Kato Duwee

Secretaris

Na een tijdje uit het bestuur gegaan te zijn, sloot Kato zich onlangs opnieuw aan als secretaris.

Ze zorgt daarnaast ook voor creatieve ideeën, vaak qua inrichting van het jeugdhuis.

Dennis Vanthuyne

Penningmeester

Het jongste bestuurslid van het jeugdhuis is Dennis Vanthuyne. Alles wat met geld te maken heeft, valt onder de rekening van Dennis. Ook zorgt hij dat onze boekhouding steeds op orde blijft.

Jim Luypaert

Aankoop- en netheidsverantwoordelijke

Jim Luypaert is het nieuwste bestuurslid. Hij is verantwoordelijk voor het aankopen van alles dat we nodig hebben in het jeugdhuis zoals drank, chips, kuismateriaal, ...

Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de netheid van het jeugdhuis. Jim zorgt ervoor dat er samen met de rest van het bestuur regelmatig gekuist wordt zodat we een proper en aangenaam jeugdhuis hebben.