Jeugdhuis Tronk

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 20:00 - 24:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 20:00 - ...
Zaterdag: 20:00 - ...
Zondag: 16:00 - 23:00

De twee tapkranen aan de toog

Prijslijst

Niet alcoholisch
Water (plat/bruis) €1,20
Cola (Zero) €1,20
Sprite €1,20
Fanta €1,20
Ice Tea €1,20
Rodeo €1,20
Soep €1,20
Koffie €1,20
Chips €1,20
Alcoholische dranken
Jupiler 25cl €1,20
Stella 25cl €1,20
Kriek €1,50
Duvel €2,50
Gouden Carolus (Classic/Trippel) €2,50
La Chouffe €2,50
Karmeliet €2,50
Kwak €2,50
Orval €3,00
Glas wijn €2,00

We geven vaak ook een bier van de maand aan een voordelige prijs dus vraag dit zeker eens na bij de tapper of kijk op een van de krijtborden in het jeugdhuis.


Bestuur

Jeugdhuis Tronk wordt al sinds haar oprichting draaiende gehouden door een groep enthousiaste vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou er helemaal geen sprake zijn van een jeugdhuis.

Enerzijds zijn er de actieve leden. Dit zijn leden die graag een handje helpen bij evenementen of eens een avond het jeugdhuis openhouden.

Anderzijds zijn er de bestuursleden. Deze vormen de kern van het jeugdhuis en zorgen ervoor dat het jeugdhuis blijft draaien. Het bestuur organiseert evenementen, houdt de financiën in het oog, zorgt ervoor dat er elke avond tappers zijn en tapt natuurlijk regelmatig zelf. Dit is uiteraard maar een beknopte beschrijving van wat het bestuur doet, aangezien ze instaan voor alles wat het jeugdhuis is en doet. Hieronder staat wat meer informatie over het huidige bestuur

Matthias Van Muylders

Voorzitter

Matthias Van Muylders is de huidige voorzitter van Jeugdhuis Tronk. Hij nam een tijdje geleden de fakkel over van Nils Dierickx.

Matthias zorgt ervoor dat over het algemeen alles in goede banen wordt geleid binnen het jeugdhuis.

Kevin Vanthuyne

Secretaris

Kevin Vanthuyne is de secretaris van Tronk. Hij houdt zich vooral bezig met alles achter de schermen te regelen.

Daarnaast onderhoudt hij ook de online aspecten van het jeugdhuis, ontwerpt hij onze affiches en draait hij al eens onder zijn DJ aliassen K22 en Salkon.

Glenn De Rocker

Penningmeester

Het jongste bestuurslid van het jeugdhuis is Glenn De Rocker. Alles wat met geld te maken heeft, valt onder de rekening van Glenn en Lisa Van Hove. Samen beheren zij de financiën van het jeugdhuis en zorgen ze ervoor dat we niet failliet gaan.

Lisa Van Hove

Penningmeesteres

De vrouwelijke invloed in het bestuur is Lisa Van Hove. Zij beheert samen met Glenn de financiën en de boekhouding van het jeugdhuis.

Jim Luypaert

Aankoop- en netheidsverantwoordelijke

Jim Luypaert is het nieuwste bestuurslid. Hij is verantwoordelijk voor het aankopen van alles dat we nodig hebben in het jeugdhuis zoals drank, chips, kuismateriaal, ...

Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de netheid van het jeugdhuis. Jim zorgt ervoor dat er samen met de rest van het bestuur regelmatig gekuist wordt zodat we een proper en aangenaam jeugdhuis hebben.

Stijn De Vijlder

Ledenwerving

Stijn De Vijlder houdt zich bezig met het aanspreken van nieuwe bezoekers en hun lid te maken. Daarnaast is hij een allround bestuurslid en helpt overal waar nodig.

Vaak staat hij ook in voor het boeken van live groepen voor evenementen van het jeugdhuis.

Nils Dierickx

Raadgever

Nils Dierickx, voormalig voorzitter, bekleedt tegenwoordig de functie van raadgever. Zijn uitgebreide kennis van de werking van het jeugdhuis komt nog erg goed van pas.