Jeugdhuis Tronk

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 20:00 - ...
Zaterdag: 20:00 - ...
Zondag: gesloten

We zijn sporadisch ook open op woensdag en in de zomer op zondag. Hou onze Facebook pagina daarvoor in de gaten.


De twee tapkranen aan de toog

Prijzen

Pils €1,30
Water & frisdrank €1,30
Kriek €1,50
Zwaar bier €2,60
Wijn €2,60

Ons vast pilsmerk is Jupiler, maar we hebben ook vaak een of meerdere andere merken in huis zoals Stella, Bock of Cristal. Het aanbod van zware bieren varieert ook. Duvel, Karmeliet, Gouden Carolus en Orval staan doorgaans zeker in de frigo, aangevuld met enkele andere bieren als Kwak, Chimay, Cornet, La Chouffe, Geuze, Kasteelbier Rouge, ...

We geven vaak ook een bier van de maand of ander soort pils dus vraag dit zeker eens na bij de tapper of kijk op een van de krijtborden in het jeugdhuis.


Bestuur

Jeugdhuis Tronk wordt al sinds haar oprichting draaiende gehouden door een groep enthousiaste vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou er helemaal geen sprake zijn van een jeugdhuis.

Enerzijds zijn er de actieve leden. Dit zijn leden die graag een handje helpen bij evenementen of eens een avond het jeugdhuis openhouden.

Anderzijds zijn er de bestuursleden. Deze vormen de kern van het jeugdhuis en zorgen ervoor dat het jeugdhuis blijft draaien. Het bestuur organiseert evenementen, houdt de financiën in het oog, zorgt ervoor dat er elke avond tappers zijn en tapt natuurlijk regelmatig zelf. Dit is uiteraard maar een beknopte beschrijving van wat het bestuur doet, aangezien ze instaan voor alles wat het jeugdhuis is en doet. Hieronder staat wat meer informatie over het huidige bestuur.

Jasper Troch

Voorzitter

Onze voorzitter sinds 2022: Jasper Troch. Jasper zorgt ervoor dat het jeugdhuis in goede banen wordt geleid en houdt zich bezig met de algemene organisatie.

Tom Verstappen

Ondervoorzitter

Tom Verstappen is de rechterhand van Jasper. Hij zorgt samen met Jasper voor de algemene werking en organisatie van het jeugdhuis.

Kato Duwee

Secretaris

Na een tijdje uit het bestuur gegaan te zijn, sloot Kato Duwee zich een tijd geleden opnieuw aan als secretaris. Kato verzorgt de verslagen van onze vergaderingen.

Dennis Vanthuyne

Penningmeester

Alles wat met geld te maken heeft, valt onder de rekening van Dennis Vanthuyne. Ook zorgt hij dat onze boekhouding steeds op orde blijft.

Celsin Van Cauter

Ledenwerving

Het jongste bestuurslid van het jeugdhuis is Celsin Van Cauter. Hij staat in voor het werven van nieuwe leden.

Thomas Heyvaert

Netheidsverantwoordelijke

Thomas Heyvaert is verantwoordelijk voor de netheid van het jeugdhuis. Hij zorgt ervoor dat er samen met de rest van het bestuur regelmatig gekuist wordt zodat we een proper en aangenaam jeugdhuis hebben.

Cara Verburgt

Social Media Manager

Cara Verburgt beheert onze sociale media. Ze verzorgt onze Facebook en Instagram accounts met veel liefde.

Brent Cooremans

Bestuurslid

Ons nieuwste bestuurslid is Brent Cooremans. Hij heeft nog geen specifieke functie maar zorgt met veel plezier voor de algemene werking van het jeugdhuis.

Kevin Vanthuyne

Raadgever & IT

Kevin Vanthuyne is de voormalige voorzitter van Tronk. Hij ondersteunt het huidige bestuur met de kennis die hij over de jaren heeft opgedaan en zorgt voor de online aspecten van het jeugdhuis zoals de website.