Jeugdhuis Tronk

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 20:00 - ...
Zaterdag: 20:00 - ...
Zondag: gesloten

We zijn sporadisch ook open op woensdag en in de zomer op zondag. Hou onze Facebook pagina daarvoor in de gaten.


De twee tapkranen aan de toog

Prijzen

Pils €1,30
Water & frisdrank €1,30
Kriek €1,50
Zwaar bier €2,60
Wijn €2,60

Ons vast pilsmerk is Jupiler, maar we hebben ook vaak een of meerdere andere merken in huis zoals Stella, Bock of Cristal. Het aanbod van zware bieren varieert ook. Duvel, Karmeliet, Gouden Carolus en Orval staan doorgaans zeker in de frigo, aangevuld met enkele andere bieren als Kwak, Chimay, Cornet, La Chouffe, Geuze, Kasteelbier Rouge, ...

We geven vaak ook een bier van de maand of ander soort pils dus vraag dit zeker eens na bij de tapper of kijk op een van de krijtborden in het jeugdhuis.


Bestuur

Jeugdhuis Tronk wordt al sinds haar oprichting draaiende gehouden door een groep enthousiaste vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou er helemaal geen sprake zijn van een jeugdhuis.

Enerzijds zijn er de actieve leden. Dit zijn leden die graag een handje helpen bij evenementen of eens een avond het jeugdhuis openhouden.

Anderzijds zijn er de bestuursleden. Deze vormen de kern van het jeugdhuis en zorgen ervoor dat het jeugdhuis blijft draaien. Het bestuur organiseert evenementen, houdt de financiën in het oog, zorgt ervoor dat er elke avond tappers zijn en tapt natuurlijk regelmatig zelf. Dit is uiteraard maar een beknopte beschrijving van wat het bestuur doet, aangezien ze instaan voor alles wat het jeugdhuis is en doet. Hieronder staat wat meer informatie over het huidige bestuur.

Kevin Vanthuyne

Voorzitter

Kevin Vanthuyne is de huidige voorzitter van Tronk. Hij zorgt ervoor dat het jeugdhuis in goede banen wordt geleid en houdt zich bezig met allerlei zaken achter de schermen te regelen.

Daarnaast onderhoudt hij ook de online aspecten van het jeugdhuis, ontwerpt hij onze affiches en draait hij al eens onder zijn DJ aliassen K22 en Salkon.

Kato Duwee

Secretaris

Na een tijdje uit het bestuur gegaan te zijn, sloot Kato Duwee zich een tijd geleden opnieuw aan als secretaris.

Ze zorgt daarnaast ook voor creatieve ideeën, vaak qua inrichting van het jeugdhuis.

Dennis Vanthuyne

Penningmeester

Alles wat met geld te maken heeft, valt onder de rekening van Dennis Vanthuyne. Ook zorgt hij dat onze boekhouding steeds op orde blijft.

Celsin Van Cauter

Social media manager

Het jongste bestuurslid van het jeugdhuis is Celsin Van Cauter. Hij beheert onze sociale media en post dus af en toe op Instagram of Facebook.

Thomas Heyvaert

Netheidsverantwoordelijke

Thomas Heyvaert is verantwoordelijk voor de netheid van het jeugdhuis. Hij zorgt ervoor dat er samen met de rest van het bestuur regelmatig gekuist wordt zodat we een proper en aangenaam jeugdhuis hebben.

Tom Verstappen

Bestuurslid

Allround bestuurslid Tom Verstappen zet zich in op alle praktische vlakken van het jeugdhuis. Vaak te vinden achter de toog als tapper of net aan de andere kant van de toog.

Jasper Troch

Bestuurslid

Net als Tom helpt Jasper Troch, beter bekend als Billy, een beetje overal in het jeugdhuis. Hij heeft geen schrik om zijn handen vuil te maken en is ook vaak voor en achter de toog te vinden.

Cara Verburgt

Bestuurslid

Ons nieuwste bestuurslid is Cara Verburgt. Ook zij zorgt voor de algemene werking van het jeugdhuis.